Top Guidelines Of بسته بندی اثاث

اگر کلاله امی (خویشاوندان مادری) متعدد باشند ثلث (یک سوم) ترکه به آنها تعق گرفته و بین خود بالسویه تقسیم می کند و بقیه مال اخوه ابوینی (برادران پدر و مادری) یا ابی (پدری) است.

ایا این دوخواهر دیگرش که از همسر دوم پدرشون هستن ارثی خواهند برد.با وجود اینکه پدرشون یکی بوده یا به سبب اینکه فقط مادر این دوخترهمسر دیگر پدر فوت شده این دختر فوت شده هست ارثی نمیبرن وفقط دربین خواهر وبرادانی که از همسر اول پدرشون باقی مونده تقسیم میشه.

اولاً که اگر پدر شما فرزند دارد هیچ مالی از وی به برادران و خواهرانش به ارث نمی رسد و اموال پدر شما بین فرزندانش و مادر تقسیم می شود.

اگر وراث میت دایی و خاله ابی یا ابوینی یا دایی  خاله امی باشند طرف امی اگر یکی باشد سدس ترکه را می برد و اگر متعدد باشد ثلث (یک سوم)  آن را می برند و بین خود بالسویه تقسیم می کنند .

نحوه تقسیم ارث وجه نقد و اموال منقول چگونه است؟ در تقسیم ارث اموال منقول و وجه نقد همسر در اولويت می باشند یعنی يك هشتم سهم همسر کم می شود و سپس باقيماند بین وراث تقسيم مي شود.به طور کلی راحت ترین بخش تقسیم ارث، تقسیم اموال منقول و وجوه نقد است چون مالکیت در اینگونه اموال نیاز به تنظیم سند ندارد و به صرف تصرف فرد مالک است.

را ه های تقسیم ارث پدری چیست ؟ تقسیم نامه شفاهی چون امکان اثبات آن وجود ندارد خیلی ارزشی ندارد مگر اینکه با شاهد و به طور قطعی بتوانید آن را اثبات نمائید.تقسیم نامه کتی که همه ورثه آن را امضا نکردند و بعضی امضا نموده اند قابلیت استناد نسبت به همه را ندارد.

افرادی که با متوفی قرابت نسبی (مانند فرزند) یا قرابت سببی (مانند زوج یا زوجه) دارند، با توجه به درجه و قرابت (نزدیکی) در طبقات مختلفی قرار می گیرند که با توجه به طبقه و جایگاهشان میزان سهم الارث هر یک متفاوت خواهد بود.

پس از بررسی طبقات وراثی که به واسطه قربت نسبی ارث می برند باید به بررسی شرایط زوج و زوجه بپردازیم که به واسطه قرابت سببی همراه وراث دیگر در هر طبقه ای که باشند اگر زوجیت آنها دائمی بوده  و ممنوع از ارث نباشند، از یکدیگر ارث می برند.

در صورتی که جعبه ای محتوای شکستنی دارد حتما آنرا با یک ماژیک قرمز و با یک دایره دور آن مشخص کنید.

دایی مادرم حدود ۳۰سال پیش فوت شدند ک ایشان فرزندی نداشتند، اما همسرشان در قید حیات هستند. ایشان دوخواهر داشتند یک خواهر که مادربزرگ بنده بودند که از پدرومادر مشترک بودند ب همراه یک خواهر که فقط از مادر مشترک بودند.خواهری که از مادر مشترک بودند فرزندی نداشتند و حدود ۷سال پیش فوت کردنداما برادر و خواهر ناتنی از پدر مشترک به عنوان ورثه دارند که همگی در قید حیات هستند.

این دو تا برادر میگن چون ما چند سال کاشتیم و رسیدیم به کسی نمیدهیم ،آیا همچین قانونی هست زمین پدری چندساله استفاده و نفع کردن میتونن بردارن ،واینکه ما میتوانیم بگوییم اجاره باید میدادید ،ممنون میشم جواب بدید

چون زوجه حاجب طبقات و درجات دیگر ارث نیست برادران و خواهران بسته بندی کردن اثاث منزل ارث می برند و البته به این دلیل که فرزندی وجود ندارد زوجه حداکثر سهم خود از ارث شوهر را که یک چهارم است می برد.

باید توجه کرد هر یک از وراث طبقه سوم اگر تنها باشند تمام ارث را می برند.

در اینصورت تقسیم ارث نسبت به اولاد اخوه (فرزندان برادران) بر حسب نسل به عمل می آید یعنی هر نسل حصه کسی را می برد که به  واسطه او به میت می رسد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *